VIPlants
Over

Ik ben Debby

Tuinliefhebber

Mijn liefde voor het groen gaat al terug tot in mijn kindertijd. Bij mijn grootouders leerde ik ploeteren in het zand. Mijn grootvader leerde mij de geheimen van de plantenwereld. Hij was vooral zeer fier over de aanleg van zijn tuin als zijn moestuin.

Uren hebben wij hierin gespendeerd en verhalen verteld. Toen werd het zaadje geplant van wat ik nu mijn passie voor groen zou noemen.

Door het regelmatig geven van tuinadvies aan vrienden en kennissen kwam het idee om verder iets te doen met deze expertise. Ik besloot de opleiding tuinaanlegger – groenbeheerder aan te vatten. Deze opleiding is vooral gericht op aanleg en onderhoud van de tuin. 

Ik leerde op een professionele manier werken met machines, dat elk seizoen zijn eigenschappen heeft en werd ondergedompeld in een bad van Latijnse plantennamen. Ik moest wel mijn ‘vrouwtje’ staan in deze mannenwereld.

Ik word blij van enthousiaste klanten en bewonder graag mijn creaties achteraf.

Mijn doel is van jouw tuin een interessante plek te maken afgestemd op jouw noden en wensen.

Mijn kindje

Na een opleiding tuinaanlegger – groenbeheerder heb ik de beslissing genomen deze vaardigheden en kennis samen te brengen in mijn bedrijf Very Important Plants. In april 2021 werd dit kindje geboren waarin ik al mijn creativiteit kwijt kan.

Toch bleef ik nog een beetje op mijn honger zitten. Het plaatje was nog niet volledig. Ondertussen ben ik met een opleiding tuinontwerp gestart. Tekenen op papier vind ik heel leuk.